Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Hulp bij je belastingaangifte?

De tijd van het jaar breekt weer aan, de welbekende belastingaangifte moet weer gedaan worden. Ga je hier zelf mee aan de slag of kunnen wij het voor je regelen? Na ontvangst van de documenten zorgt onze belastingspecialist ervoor dat jouw aangifte goed en fiscaal optimaal ingevuld is. En met de unieke tijdigheidsgarantie weet je zeker dat de belastingdienst jouw aangifte op tijd ontvangt. Wel zo prettig.

Tijdigheidsgarantie
Iedereen wil graag zijn aangifte tijdig ingediend hebben. Daarom kennen we de unieke tijdigheidsgarantie; als we de aanmelding en benodigde documenten uiterlijk 01 april 2022 ontvangen hebben dan garanderen wij dat de aangifte tijdig ingediend is.

Gemak door onze checklist
Om alle documenten goed te ontvangen krijg je na aanmelding onze checklist. Zo kun jij alles gemakkelijk verzamelen en kunnen wij snel voor je aan de slag!

Basistarieven
- Alleenstaand met huurwoning: € 32,50
- Alleenstaand met koopwoning: € 47,50
- Fiscaal partner en huurwoning: € 47,50
- Fiscaal partner en koopwoning: € 62,50

Na aanmelding wordt door ons altijd een exact tarief bevestigd. Mocht de aangifte toch uitgebreider zijn dan vooraf ingeschat, dan laten we je dit altijd weten vóórdat het werk gedaan is. Zo houden we het overzichtelijk en transparant.

Geïnteresseerd?
Meld je aan of stel een vraag via onderstaand formulier en we nemen contact met je op!

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Rebels in Finance maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie